sabato 23 aprile 2011

Gëzuar Pashkët

Administratorët e blogut, përfitojnë nga rasti për t’ju uruar të kaloni ditë sa më të qeta. Aktivitetet e blogut do të rifillojnë rregullisht të djelën e ardhshme. Në pritje ju ftojmë të lexoni disa nga artikujt më popullor e më të komentuar.

Gëzuar Pashkët.

Etimologjia e emrit Shqipëri, shqiptar, Albania, albanese
Ilirët dhe Ertuskët janë me prejardhje të përbashkët pellazgjike
Krahasim i gjuhës hebraishte me shqipen
Rëndësia e popullit Pellazgo-Ilir
Intervistë me professor Alberto Areddu autor i librit “Origjina Shqiptare e Qytetërimit në Sardenjë”

Nessun commento:

Posta un commento