lunedì 20 dicembre 2010

Gëzuar festat

clip_image001

gëzuar!

Një vit kaloi.

Një vit në të cilin u përpoqëm

të mos harrojmë origjinën tonë dhe

të mbajmë gjallë lidhjen

me Shqipërinë.

Të gjithë atyre

që më kanë shoqëruar në këtë aventurë,

që më kanë ndihmuar në

këto humultime kulturore

historike dhe shpirtërore

ju jap takim në

2011.

Falenderoj të gjithë

lexuesit e blogut.

Elton Varfi

Nessun commento:

Posta un commento