mercoledì 23 dicembre 2009

Gëzuar Krishtlindjet

Falenderojmë për vizitat e shumta dhe komunikojmë të gjithë lexuesve tanë të nderuar që do të rifillojmë të publikojmë artikujt tanë në muajin janar. Shpresojmë që Krishtlindjet t’ju sjellin paqe dhe shpresë, që bota të jetë një vend më të mirë çdo ditë dhe që njerzit të mësojnë të respektojnë njëri-tjetrin për të komunikuar mendimet dhe idetë e tyre pa dhunë.

Gëzuar Krishtlindjet të gjithëve.

Aministratorët

Adele e Elton

1 commento: